Stress heeft meer invloed op je dan je verwacht

Stress kan veel invloed hebben. Je kunt fysieke klachten krijgen zoals bv hoofdpijn, nekpijn, slechte nachtrust, gewichtstoename, laag energieniveau en nog veel meer. 

Dit zien we ook bij ons in de praktijk als mensen zich aangemeld hebben voor fysiotherapie of manuele therapie. Door de fysieke klachten te verhelpen voel je je vaak al een stuk beter. Maar waarom komen telkens dezelfde fysieke klachten weer terug? Dat kan mede door de invloed van stress komen. Als je teveel stress hebt, kan het lichaam dit met lichamelijke signalen kenbaar maken. Dus is het ook noodzakelijk om jouw stress te behandelen.

Dit doe je niet alleen door je lichamelijke klachten aan te pakken maar ook door je mentale klachten aan te pakken. Zorg goed voor je lichaam maar vergeet vooral niet je brein. Laat je coachen.

In onze praktijk bieden wij jou de mogelijkheid om dit allemaal aan te pakken. Door je bewust te worden van je eigen gedrag en dit gedrag te veranderen, pak je de controle over jouw stress. Hoe fijn zou het zijn al jij zelf de rust in je hoofd terug krijgt? Dat je weer de baas wordt over je eigen emoties? En dat je minder last hebt van jouw beperkende gedachten en overtuigingen? Dit zijn enkele voorbeelden die ervoor zorgen dat je weer een hoger energieniveau krijgt. Je bent weer blij, energiek, slaapt goed en je hebt eindelijk weer het gevoel dat je de hele wereld aan kunt.

Door coaching bij B’leven Bewust Gezond, de naam zegt het al, zul jij leren bewust te worden wat een goede gezond is. Ga het beleven!

Zorg goed voor jezelf, het is de beste investering!