Over B’leven Bewust Gezond

Eigen regie staat bij ons centraal

Of iemand nu met gewrichten- of spierklachten komt, of het accent bestaat uit het verbeteren van de conditie, tegen zaken aan loopt in je eigen gedrag of bewust aan de leefstijl wil gaan werken, B’Leven geeft je de regie van je eigen handelen weer terug. Vanuit onze kernwaarden samenwerken, loyaliteit, passie, energie en duurzaamheid begeleiden wij jou met hetgeen jij wilt bereiken.

Samenwerken : Samen met jou gaan wij werken aan je doel.

Passie : Vanuit onze passie om je te helpen de regie weer terug te vinden.

Energie : Wij krijgen energie wanneer wij samen met jou jouw energie weer terug kunnen vinden.

Duurzaamheid : Veranderingen in het heden hebben zelden direct een merkbaar effect maar dragen bij aan een duurzame verandering in de toekomst.

Loyaliteit : Loyaal zijn naar jezelf betekent dat de je regie in eigen handen houdt van je leven.

Fysioplus heeft een ontwikkeling doorgemaakt naar B’Leven

B’Leven Bewust Gezond komt voort uit Fysioplus Hengelo. Zoals wij ons allen in de loop der jaren ontwikkelen, de maatschappij zich ontwikkelt en ook de gezondheidszorg, hebben wij vanuit onze overtuiging, onze expertise en de huidige zorgvragen van patiënten, de stap gemaakt om ons aanbod in begeleidingen uit te breiden met verschillende expertises. Zo zien wij steeds vaker de wil om gezonder te leven groter worden bij mensen, net als de regie over het eigen leven weer willen hebben, of niet wetende welke emoties belemmeringen kunnen geven in iemands leven.

Onze ontwikkeling als praktijk in hoe wij zorg van het heden en de toekomst zien en willen leveren, past ideaal bij de steeds frequentere hulpvragen binnen onze maatschappij. En bij onze overtuigingen hoort derhalve ook een andere naam en logo die beter past bij onze huidige filosofie.

Team B’Leven

Petra Jacobs

Wie ben ik? Een bijzonder, uniek mens, net zoals een ander. Als fysio- en manueeltherapeut zorg ik graag goed voor een ander door samen naar de beste behandeling op zoek te gaan. Maar ik neem graag nog een extra stap, zowel voor de cliënt als voor mezelf. Hoe? Met NLP-coaching. Door te helpen ontdekken en te begrijpen hoe jij en ik de dingen doen die we doen en hoe wij deze kunnen veranderen, kun je je gewenste resultaten behalen. En verder zorg ik goed voor mezelf door regelmatig te golfen. Deze passie is zelfs doorgegroeid in mijn werk door als golffysiotherapeut golfers met klachten te helpen en training te geven zodat je met plezier blijft golfen. Dus op deze manier probeer ik mijn kwaliteit van zorg die ik lever zo optimaal mogelijk te maken.

Petra@bleven-bewustgezond.nl

Tim Grunder

Mijn keuze voor het vak als fysiotherapeut komt voort uit mijn eigenschap altijd klaar te willen staan voor anderen. Wat is er dan mooier om middels begeleiding, sturing en een actieve handeling er voor te kunnen zorgen dat mensen een beter kwaliteit van leven krijgen? Door de opleiding tot manueel therapeut heb ik nog meer inzichten en behandelmogelijkheden verkregen die kunnen helpen om een probleem in het fysiek functionerende kunnen verhelpen. Daarnaast vind ik het anatomische aspect van ons vak erg interessant. De echografie geeft mij daarin de mogelijkheid om als fysiotherapeut inzicht te verkrijgen in de persoonlijke anatomie van de patiënt en zo een goede basis voor de behandeling te krijgen.

Gezond leven vind ik erg belangrijk en probeer dit ook over te brengen op mijn patiënten, sporten is daarin een belangrijk onderdeel. Door zelf drie keer per week op het basketbalveld te staan probeer ik teamspirit, competitiegeest en het goede voorbeeld te laten zien.

Tim@bleven-bewustgezond.nl

Marlous Berkel

Informatie volgt zsm.

Richard Kienhorst

‘Elke marathon begint met een eerste stap’. Dit heb ik de afgelopen jaren zelf een aantal keren mogen ondervinden. Vanuit mijn passie voor sport en bereidheid om mijn lichaam en geest uit te dagen, heb ik een aantal marathons gelopen. Ervaring en verdieping in de trainingsmethodes helpen mij nu om hardlopers te testen en te begeleiden in het bereiken van hun eigen vastgestelde doel. Een duidelijk doel is net als een stip aan de horizon. Dan kun je je pad uitstippelen om je doel te behalen. Dit loopt als een rode draad door mijn leven, als kind al wetende dat ik fysiotherapeut wilde worden en vervolgens mij gaan specialiseren tot manueel therapeut.  Ik ben van mening dat een ieder zijn of haar eigen regie kan nemen in wie je wilt zijn of wat je wilt bereiken.  En daar hoort ook onze gezondheid bij. Om mij verder te ontwikkelen zodat ik beter mensen kan helpen in het begeleiden naar een gezondere leefstijl, heb ik in 2019 mijn diploma Leefstijlcoach ( BCLN geregistreerd ) gehaald. Vanaf januari 2023 zal ik ook actief zijn als Runningtherapeut binnen de praktijk.

Richard@bleven-bewustgezond.nl

Praktijkinformatie

Onderstaande volgt enige informatie over de Tarieven, de Huishoudelijke regels en het Privacybeleid.

Wil jij de regie over je eigen leven?

Bel ons voor het maken van een afspraak of schrijf je in