Bewust Gezond Leven

Bewust Gezond

In deze woorden zit de kern van hoe wij samen met jou gaan werken aan je doel(en). Samen gaan wij op zoek om jouw onbewuste gedrag bewust te maken. Wat maakt dat je bepaalde keuzes maakt, je wel weet wat je moet doen maar dit toch niet om kunt zetten? Nadat wij duidelijk hebben wat je concrete doel is en wat je nodig hebt om je doel te bereiken, gaan wij samen een plan opstellen om dit doel te bereiken. Zo werk je bewust aan je gezondheid. Geen standaard programma maar een op maat gemaakt plan. Dit is waar wij in geloven.

Leefstijlcoaching en NLP-coaching

Leefstijlcoaching

“Door gebrek aan eigen motivatie heb ik nu het punt bereikt dat iemand mij moet helpen om sporten en gewichtsverlies te combineren. Wie kan mij helpen om mij weer gezond en fit te voelen?”

Om een gezonde leefstijl te ontwikkelen focust de leefstijlcoach zich samen met jou op gezonde voeding, voldoende beweging, bijtijdse ontspanning en rust. En afhankelijk van je obstakels wordt er aan je motivatie, je valkuilen, je wilskracht en het voorkomen van je terugval gewerkt. Stap voor stap werk je naar een leefstijl waar je je goed bij voelt, die bij je past en voor je werkt.

Kijk hier voor onze tarieven.

Een verandering is pas geslaagd als het blijvend is

NLP-coaching

“Ik heb zoveel stress! Ik lig er wakker van, heb hoofdpijn en ben snel boos en geïrriteerd. Als ik dat onder controle zou hebben, zou mij dat zoveel rust geven en word ik er een prettiger mens van. Hoe krijg ik dit voor elkaar?”

Neuro Linquïstisch Programmeren is een methode om snel te ontdekken hoe wij als mensen onze manier van denken en voelen organiseren, onze taal gebruiken en ons gedragen om de resultaten te krijgen zoals we ze krijgen.

De NLP-coach helpt je om te ontdekken en te begrijpen hoe jij de dingen doet die je doet en deze kunt veranderen.

Kijk hier voor onze tarieven.

De mens is wat hij gelooft

Ervaringen van onze cliënten

Door teveel aan mijn hoofd te hebben gehad, raakte ik mijn energie volledig kwijt. Ik wist niet meer hoe ik dit kom omdraaien om we meer energie te krijgen. Tijdens de coachingsgesprekken werd ik mij bewust waar mijn keuzes vandaan kwamen. Dit was voor mij de eerste stap om weer meer aan mijzelf te denken en zo meer energie te krijgen.

Hoe frustrerend is het om niet te kunnen doen wat je altijd doet en afhankelijk te zijn van anderen. Ik heb het mogen ervaren nadat ik een nieuwe knie heb gekregen. Natuurlijk heb ik oefeningen en advies gekregen wat ik allemaal met mijn knie wel en niet moest doen. Maar mijn therapeut heeft mijn ook geleerd hoe ik met de frustratie en boosheid om moest gaan. Ik kon gefrustreerd raken omdat ik niet de dagelijkse dingen kon doen en maar gewoon op de stoel zat te zitten. Daarbij werd ik dan ook nog boos op anderen omdat ze zich met mij bemoeiden terwijl het echt wel goed bedoeld was. Ik heb een techniek geleerd die mij op elk moment helpt om niet zo lang in mijn boosheid en frustratie te blijven hangen. Handig voor mijzelf en ook voor mijn omgeving en ook voor de toekomst.

Wil je de weg inslaan die leidt tot verdieping van jezelf?

Schrijf je dan in voor een intake. Tijdens een intakegesprek gaan wij samen bespreken welke stap(pen) je voor jezelf wilt zetten.